Verlichting

Bij DecoCenter vindt u een ruime keuze aan verlichting. Wij vinden het enorm belangrijk dat wij het volledige plaatje kunnen bieden. Daarom verkopen wij naast meubelen ook anderen attributen, zoals wanddecoraties, woonaccessoires etc. Bestel ze online in onze webshop voor een ruime keuze aan verlichting.

Wij DecoCenter vinden sfeer enorm belangrijk in huis, of in de tuin. Zoals wij altijd zeggen, wij verkopen geen meubels maar wij verkopen sfeer! En dat maakt juist verlichting zo enorm belangrijk. De verlichting maakt de sfeer en daarom hebben wij bij DecoCenter een ruime keuze aan binnen en buiten verlichting. Komt u er op de webshop niet uit? Kom dan graag langs bij een van onze vestigingen, onze medewerkers hebben oog voor interieur zo kunt u in de winkel altijd geholpen worden.

Bent u nou benieuwd wat voor sfeer DecoCenter in uw huis kan brengen? Neem eens een kijkje in onze webshop of… Kom graag eens langs bij een van onze vestigingen. Ons personeel staat daar graag voor u klaar met een warme bak koffie.

Kijk op onze inspiratiepagina’s voor tips hoe je onze verschillende stijlen kunt combineren. Blijf op de hoogte van interieur trends en nieuwe uitgaven door ons te volgen op onze Instagrampagina. U bent daar met een klik door de link hieronder!

Bekijk DecoCenter op Instagram >